5 april 2013

Ruskigt god och snabb laxrätt

Fredag och solen skiner. Underbart. Själv är jag ganska mör i kroppen efter gårdagens träningspass, men det är bara skönt. Ska nog försöka hinna ut på en promenad i solen innan den försvinner i afton. Viktigt med B-vitaminer efter lång mörk vinter.

Dagens mattips går på temat fisk. Jag älskar fisk och speciellt lax. Gör gärna någon typ av ugnsbakad lax med olika tillbehör. En god kombination är Abbas fetaostpesto. Så himla god.


Ingredienser

4 st laxfiléer
1 påse Abbas Middagsklart Fetaostpesto
4 port ris

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Kör igång riset enligt förpackningens instruktioner.
  3. Lägg tinade laxfiléerna i en ugnfast form.Fördela sedan fetaostpeston jämt över laxen.
  4. Tillaga laxen mitt i ugnen i 15-20 minuter.
  5. Servera gärna med en sallad på ruccola, tomater och enkel vinägrett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...