Ingredienser
Rulltårtebotten
3 ägg
2 dl socker
2 dl vetemjöl
1 dl kokos
2 tsk bakpulver
1/2 dl mjölk
Fyllning
2 dl vispgrädde
1 dl lemoncurd
2 dl hallon
- Vispa ägg och socker pösigt. Blanda vetemjöl, kokos och bakpulver och vänd ner det i smeten. Rör ner mjölk.
- Bred ut smeten i en bakpappersklädd långpanna och grädda i 250 grader, ca 5 minuter eller tills smeten har stannat.
- Strö ut kokos på ett nytt bakplåtspapper. Vänd den nygräddade kakan upp och ner på kokospappret och dra bort bakplåtspappret från kakan. Låt svalna helt.
- Vispa grädden och blanda den med lemoncurd.
- Bred citrongrädden över rulltårtebotten och fördela hallonen ovanpå.
- Rulla ihop till en tajt rulltårta. Förvaras i kyl.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar