Ingredienser
400 g pasta (t ex penne)
400 g rå/färsk chorizo
olivolja
1 kruka basilika
1 burk tomatpesto (à 200 g)
2 dl lättcrème fraiche
ca 50 g parmesanost
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
receptkälla: ica.se
400 g rå/färsk chorizo
olivolja
1 kruka basilika
1 burk tomatpesto (à 200 g)
2 dl lättcrème fraiche
ca 50 g parmesanost
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
Gör så här
Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Skär chorizon i slantar. Fräs 3-5 minuter i olja. Grovhacka basilikan, spara några blad till servering. Häll av pastan och blanda med tomatpesto, crème fraiche och basilika. Smaka av med salt och peppar. Servera pastan med korven. Hyvla över parmesan och garnera med basilikablad.receptkälla: ica.se
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar