9 juni 2015

Kasslergratäng med pesto

Solen har återvänt till Karlstad lagom till studenten och skolavslutningar. Mina promenader har kommit åter så humöret är på topp. Här kommer ett tips på snabb kasslerrätt. Bilden är superkass, jag vet, men rätten är verkligen jättegod.

Kasslerlåda


Ingredienser
2 tomater
ca 550 g kassler
2 dl lätt crème fraiche
1/2 dl ketchup
1/2 dl pesto
2 dl riven ost

Gör så här
1. Sätt ugnen på 225°C.
2. Skiva tomaterna och kasslern. Varva det i en ugnssäker form.
3. Vispa ihop crème fraiche och ketchup och häll över kasslern. Skeda över peston och strö över osten.
4. Gratinera mitt i ugnen ca 20 minuter tills den fått fin färg.

Servera med ris eller potatis samt en krispig sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...