Ingredienser (4 port)
600 gr fiskblock (ex. torsk)
2-3 skivade tomater
broccolibuketter "efter behag"
fryst bladspenat "efter behag"
3-4 dl grädde
riven ost
salt och peppar
dill
Gör så här
1. Sätt ugnen på 225 grader.
3-4 dl grädde
riven ost
salt och peppar
dill
Gör så här
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skiva tomaterna och dela broccolibuketterna i mindre bitar.
3. Lägg tomater, broccoli och bladspenat i botten på en ugnfast form och den tinade fisken ovanpå.
4. Salta och peppra fisken. Häll därefter på dill "efter behag" (jag älskar dill och brukar vräka på ganska mycket).
5. Häll över grädden och riven ost.
6. Grädda fiskgratängen mitt i ugnen i ca 25 minuter. Servera tillsammans med kokt ris.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar