Nu är jag tillbaka i matlådans verklighet igen. Känns helt okej att återgå till vardagen efter den härliga semester jag har haft. För att inte tala om det fina väder som gett oss extremt varma och soliga dagar. Det har inte blivit många timmar vid någon varm spis senaste månaden vill jag lova. Vi har kört stenhårt på olika typer av matiga sallader istället. Fräscht och gott.
Ingredienser
kyckling i färdiga småbitar
isbergssallad
1 gul paprika
1 liten burk majs
8 st marinerade soltorkade tomater
pasta
pesto
Gör så här
1. Koka pastan enligt paketets instruktioner. Låt svalna och blanda sedan i önskad mängd pesto.
2. Stek kycklingbitarna i en stekpanna och krydda med kycklingkrydda, låt sedan svalna på en tallrik.
3. Dela paprika, sallad och tomater till önskad storlek och lägg i en salladsskål.
4. Fyll på med pastan och kycklingbitarna. Blanda väl.
Servera gärna med grekisk salladsdressing.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar