Ingredienser
4 portioner pasta4 kycklingfiléer
2 vitlöksklyftor
1 msk olja
3 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
2 1/2 dl matlagningsgrädde
2 1/2 msk senap
salt och peppar
1 msk majsstärkelse (Maizena)
1 msk hackad persilja
1 msk vitvinsvinäger
Gör så här
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
- Strimla kycklingen. Skala och finhacka vitlöken.
- Bryn kycklingen i hälften av oljan, tillsätt vitlöken och fräs den med kycklingen. Lägg i en kastrull.
- Tillsätt buljong, grädde och senap. Koka sakta 5-6 minuter.
- Smaka av med salt och peppar. Red av grytan med lite majsstärkelse utrört med vatten. Vänd ner persiljan och vinägern.
- Servera grytan med pastan.
källa: ica.se
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar