Ingredienser
4 kycklingfiléer1 purjolök
1 msk olja
1 msk brun farin
1 tsk salt
1 krm peppar
1 burk tomatsalsa (300 gr)
2 dl crème fraiche
8 st tortillabröd
250 gr mozzarellaost
Gör så här
Skär kycklingfiléerna i tunna strimlor. Skölj, ansa och strimla purjolöken. Stek kycklingen i oljan, tillsätt purjolöken och låt det steka ihop i någon minut. Krydda med farinsocker, salt och peppar. Häll över tomatsalsan och rör i crème fraiche.Lägg bakplåtspapper på en plåt. Varva tortillabröd med kycklingröra. Översta lagret ska vara bröd. Skär osten i tunna skivor och lägg dem ovanpå översta tortillabrödet. Gratinera i ugnen i 250 grader i ca. 12-15 minuter.
OBS! Det är gott med lite cayennepeppar för lite mer hetta i kycklingröran. Mozarella kan även ersättas med gratängost.
Tortillatårta har jag aldrig ätit, det låter gott!
SvaraRaderaDet blev jättegott!
Radera