Ingredienser (4 port)
400 g falukorv
1 purjolök
2 tomater
1 msk smör-&rapsolja
1 burk lätt crème fraiche tomat&basilika
Gör så här
Skiva och strimla falukorven till en cm tjocka stavar. Ansa, skölj och strimla purjolöken. Tärna tomaterna. Bryn korven och purjolöken i smör-&rapsolja i en stekpanna. Tillsätt tomater och blanda ner crème fraiche. Låt allt bli varmt. Servera med kokt ris och gröna ärter.
Skiva och strimla falukorven till en cm tjocka stavar. Ansa, skölj och strimla purjolöken. Tärna tomaterna. Bryn korven och purjolöken i smör-&rapsolja i en stekpanna. Tillsätt tomater och blanda ner crème fraiche. Låt allt bli varmt. Servera med kokt ris och gröna ärter.
Receptkälla: arla.se
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar