Ingredienser (4 port)
4 kycklingfiléer
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 msk smör
2 1/2 dl grädde
1/2 tsk kinesisk soja
1/2 dl hackad persilja (eller fryst)
1/2 hönsbuljongtärning
Gör så här
1. Banka ut kycklingfiléerna med handen. Krydda med salt och peppar.
2. Stek filéerna i smör i en stekpanna i 3-4 minuter per sida.
3. Ta upp kycklingen och häll grädden i stekpannan.
3. Ta upp kycklingen och häll grädden i stekpannan.
4. Rör i soja och persilja och smula ner buljongtärningen.
5 Låt såsen koka ihop någon minut.
5 Låt såsen koka ihop någon minut.
Servera kycklingen med såsen, ris eller potatis. Strö ev. över lite riven ost och rostade solrosfrön.
receptkälla: ica.se
receptkälla: ica.se
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar