12 mars 2013

Kormasås är otroligt gott

Sjukdagar har präglat min tillvaro senaste dagarna. Jag har levt på vitt bröd, fiskbullar och ris. Riktigt rolig och varierande kost, men nu är jag på benen igen och idag körde jag en rejäl kryddrätt till lunch. Dags att chocka igång magen igen. ICAs kormasås funkar utmärkt med lite extra kryddning.

Ingredienser

1 burk kormasås
4 st kycklingfiléer
1 st gul lök
3 st morötter
persilja

Gör så här

Dela kycklingfiléerna i små bitar och stek dem i pannan tills de börjar få färg. Hacka gul lök och skär morötterna i små bitar. Tillsätt löken och morötterna i stekpannan och låt allt steka ihop tills löken får färg. Häll i såsen och koka upp.

Servera med ris och toppa med lite persilja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...