Ha en riktigt skön semester på er! Jag kommer fortsätta uppdatera bloggen så ofta jag kan.
Ingredienser (4 port.)
3 st kycklingfiléer
2 msk sweet chilisås
0,75 tsk salt
1 krm peppar
olja till stekning
Sallad
0,5 baguette
3 msk olivolja
0,5 tsk salt
1 pkt bacon
1 st salladshuvud (jag blandade med ruccola)
6 st tomater
2 avokados
1 dl valnötter
0,5 tsk salt
2 krm svartpeppar
Gör så här
- Sätt ugnen på 200°. Pensla kycklingfiléerna med chilisåsen.
- Riv brödet i bitar. Blanda det med olivolja och salt och rosta det gyllene i stekpanna.
- Salta, peppra och bryn kycklingfiléerna snabbt. Läggöver dem i en form och färdigstek i ugnen ca 15 minuter.
- Tärna och knaperstek baconet i stekpanna.
- Riv salladen i bitar och bottna ett uppläggningsfat med den. Tärna och strö över avokado, tomater i bitar och krossade valnötter.
- Toppa salladsfatet med skivad kycklingfilé, det rostade brödet och det knaperstekta baconet.
Salta och peppra och ringla ev. över lite balsamvinäger och olivolja.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar